Електронен магазин: Online store: 02 9350 278

Изберете страница

Грижа за Природата

Арома отговарят на изискванията на международния екологичен стандарт и е ориентирана към постигане на максимална безвредност за околната среда. За индивидуалните и груповите опаковки на продуктите се използват:

  • Използваме картони с ниско съдържание на целулоза
  • използваме PET (polyethylene terephthalate) опаковки, защото лесно се рециклират

Инсталациите на Арома отговарят на последните достижения в областта и са свързани с енергийната ефективност, намаляване на загубите на вода, както и изхвърляне на вредни емисии в атмосферата.

  • Енергийна ефективност – системата за енергиен мениджмънт регистрира и показва разходите за всяка дейност. Това позволява подаването на определено количество енергия, необходима за дадения процес. Осветлението е изцяло LED.
  • Пестенe на вода – новата технология използва водооборотни цикли, в които затоплянето и изстудяването на водата са част от производствения процес, което елиминира потреблението на допълнителна енергия и намалява изразходването на вода.
  • Еко производство – след преминаването към захранване с природен газ, изхвърлянето на въглеродни емисии е редуцирано до много ниски стойности.

Новото време на технологичен напредък и социални мрежи дава възможност на марките да са по-близо до потребителите в подкрепа на каузата „Природата, това сме ние“.