Електронен магазин: Online store: +359 2 93 50 335

Изберете страница

Пълноценна грижа за косата

с шампоани, балсами и маски за коса. Серията Aroma Natural е създадена с над 95 % съставки с натурален произход. Обогатени с натурални екстракти, масла и кокосово мляко, продуктите се грижат за специфичните нужди на косата, като подхранват и възстановяват естествения ѝ блясък.

• Вдъхновени от природата
• Без силикони, за да не утежняват косата
• Не са тествани върху животни
• 100 % рециклируеми опаковки

Коприва

е сред най-лечебните растения познати от древността, богато на активни вещества (протеини, аминокиселини, микроелементи и др.), които тонизират и подхранват косъма. Намалява косопада и балансира скалпа, като предотвратява прекомерното омазняване.

Невен

е горчиво–сладка билка, която има противовъзпалителни и успокояващи свойства. Екстрактът от невен притежава естествено възстановяващо и хидратиращо действие, което обновява сухата или увредена коса.

Нар

Екстрактът от нар е мощен антиоксидант, който неутрализира негативното влияние на околната среда и химичните обработки на косата, които се отразяват на външния вид на косата, правейки я тънка, суха и чуплива. Благодарение на нара, цветът на боядисаната коса се запазва жив и блестящ по-дълго време.

Кокосово мляко

Истински еликсир за косата, подхранва в дълбочина и укрепва косъма, възстановява влагата и еластичността, изглажда и намалява цъфтежа.

Арган

Аргановото масло е едно от най-ценните ядкови масла. Изключително полезно за косата и кожата, то има овлажняващ и обновяващ ефект. Лесно прониква в косъма, намалява заплитането и придава блясък.

Авокадо

Маслото от авокадо има невероятно подхранващо действие за косъма и скалпа. Богато на витамини А, Е и Д, както и микроелементи, то реструктурира и стимулира растежа на косата.

Шампоани

За нежно почистване и хидратация
С меки пенители, които не изсушават и не дразнят скалпа

Балсами

За по-красива и лесно управляема коса
Намаляват заплитането, подхранват и правят косата мека и блестяща

Маски

За допълваща грижа след измиване
Изглаждат и възстановяват слаба, изтощена или третирана коса

100% Прозрачна грижа

Ние вярваме, че всеки заслужава достъпна и качествена козметика с натурални съставки.
Затова предлагаме прозрачност и яснота в етикетите, без подвеждаща и заблуждаваща информация.
Поемаме отговорност за здравето и грижата за нашите потребители и се ангажираме с дългосрочни и целенасочени усилия за рециклиране и намаляване на пластмасата в нашите опаковки.

100% рециклируема опаковка

отговорност към природата

Не съдържат силикони

не утежняват косата

Не е тествано върху животни

хуманното отношение към животните

Природата знае как да се грижи за косата ти

Избираме внимателно с какво се храним, четем старателно етикетите, избягваме напитките с изкуствени подсладители и се стремим да намалим използването на пластмаса в ежедневието си.

А обръщаме ли същото внимание на съставките на козметиката, с която се грижим за косата си, четем ли етикетите на шампоаните и маските си за коса?

Сигурни сме, че отговорът е “Да”. Да живеем осъзнато не е мода, а мисия, която всеки от нас носи в сърцето си, а новата серия с 95% съставки от натурален произход Aroma Natural прави всичко това по-лесно.

Доверихме се на изпитани и познати съставки, които сме проверили във времето, но добавихме и нови, доказали своята ефективност за подхранването, хидратирането и възстановяването на косата.

Кокосово мляко

Кокосовото мляко съдържа много антиоксиданти и хидратира както косата, така и скалпа. Има свойството да задържа влагата в косата и да я предпазва от вредните външни влияния. Неустоимият му аромат е още една допълнителна причина да го обичаме толкова много.

Арган

Наричат аргановото дърво “Дървото на живота”. В Мароко, където е родината му, го ценят като златото. Маслото от арган прави косата лъскава, еластична и здрава. Предпазва връхчетата от цъфтеж и накъсване.

Авокадо

То е истинска “витаминена бомба” за косата. Подхранва я, улеснява разресването, задържа влагата в косъма и възстановява структурата му. Маската за коса с кокосово мляко и масло от авокадо например е истинско “угощение” за слабата и тънка коса.

Пшеница, коприва, лайка и мед

Когато говорим за съставки от природата, нямаше как да не се доверим и на добре познатите пшеница, коприва, невен и мед.

Пшеницата е богата на протеини, които обновяват и подхранват сухата коса, невенът я възстановява, а копривата е истински щит срещу прекомерното омазняване на косата. Лайката харесваме, защото има нежно и меко действие, подпомага разресването и е подходяща за всеки тип коса.

А медът в нашия легендарен яйчен шампоан възвръща блясъка и жизнеността на изтощената коса.

Добре, а опаковките?

За нас е важно не само да използваме чисти съставки от природата, но и да сме спокойни, че не връщаме в нея излишни количества пластмаса.

Постарахме се да направим опаковките на шампоаните, балсамите и маските за коса от новата серия Aroma Natural от 100% рециклируема PET пластмаса.

Така сме сигурни, че се грижим за косата ти по най-добрия начин – с естествени съставки и без да вредим на околната среда.

Защо да добавите маска към грижите за косата

Красивата, здрава, обемна и блестяща коса се дължи на две основни причини – добър ген и добра грижа.

Те обаче не са равнопоставени. Дори по рождение да сте с красива и здрава коса, ако не полагате достатъчно грижи за нея, тя няма да е в най-добрата си форма.

В същото време, ако сте наследили тънка и вяла коса, можете да подобрите значително нейния външен вид и състояние, ако я дарите с нужните грижи под формата на правилни шампоан, балсам и маска.

Нека първо да отговорим на често задавания въпрос “За какво служи маската за коса”?

Маската е концентрирана грижа за косата. За разлика от шампона, който има почистваща функция, и от балсама, който има за цел да “заключи” влагата в косата и да подобри разресването, маската има активна роля.

Нейните съставки са с високо съдържание и с текстура, която прониква в дълбочина в косъма и го укрепва отвътре.

В каква последователност се ползват продуктите за коса?

Обичайно се смята, че поредността е измиване с шампоан, кондициониране с балсам и слагане на маска.

Не е грешно обаче да смените реда, особено ако косата ви се нуждае от сериозна терапия. Първо измийте два пъти с шампоан, после нанесете маска и след като я изплакнете, “заключете” ефекта й с балсам.

Коя е най-подходящата маска за моята коса?

Маските за коса имат различно действие, защото третират различни състояния на косата. Една и съща коса може да има нужда и от подхранване, и от обем, и от защита на цвета, ако е боядисана.

Така че нашият съвет е да използвате маска според нуждите на косата ви.

Aroma Natural ви дава възможност да си изберете една от богатите ни маски за коса създадени с над 96 % съставки с натурален произход:

Маска за боядисана коса с нар

Тази маска за коса на Aroma Natural изглажда, намалява накъсването на косъма при разресване и придава мекота, еластичност и блясък. Не съдържа силикони и не утежнява косата.

Подхранваща маска за коса с авокадо и кокосово мляко

Кокосовото мляко и маслото от авокадо в маската хидратират, подхранват и възстановяват еластичността на косата. Изглажда и намалява накъсването на косъма при разресване, като придава копринена мекота, сила и блясък. Без силикони и утежняване на косата.

Маска за коса за обем с арган и кокосово мляко

Формулата е с 96% съставки с натурален произход. Арганът и кокосовото мляко в маската изглаждат и намаляват накъсването на косъма при разресване, като придават повече плътност, обем и блясък.