Електронен магазин: Online store: 02 9350 278

Изберете страница

Нови

Промо

Топ продукти

Български традиции и непрекъснати иновации

Висококачествени продукти за здраве и красота

Интегрирани системи и контрол на качеството

Производство спрямо екологични стандарти

Влез в лоялната ни програма

Трупай точки при нова регистрация, покупка, отзив и ги обръщай в отстъпки

Виж повече

Получи безплатна доставка

За всяка онлайн поръчка над 30 /тридесет/ лв получаваш безплатна доставка за цялата страна

Виж повече

Избери категория

Повече за АРОМА

Арома предлага висококачествени продукти на потребителите, с отговорност към тяхното здраве и красота. Като водещ европейски производител на козметика с дългогодишни традиции и благодарение на иновативните си решения, компанията трансформира десетилетния си опит и разшири портфолиото си с перилни и почистващи препарати.

В отговор на предизвикателствата на времето, което налага високи изисквания и правила, Арома непрекъснато се променя.  Многообразието вече не е фактор за успех, важно е усещането и нежността, допира и връзката с извора на живот – Природата. Тази хармония въплъщава идентичността на Арома.

Полезно

Здраве

Масаж

Хранене

Витамини

Маски

Здраве

Какво e акне?

Какво e акне?

Вероятно сте се сблъсквали с акне поне веднъж в живота си. То обикновено се развива по лицето, но може да се появи по шията, раменете, гърдите,...

Масаж

Най-важното за масажа на новороденото

Най-важното за масажа на новороденото

Бебето получава своя първи масаж още в утробата. Неговият най-голям сетивен орган – кожата започва да се формира от 7-мата гестационна седмица и започва да регистрира впечатления за заобикалящата среда. Ето защо всяка допълнителна стимулация на осезанието му, идваща от ласкавото майчино докосване крие необозрими ползи.

Хранене

Как да се справим с лошия дъх

Как да се справим с лошия дъх

В основата на проблема, известен с медицинското наименование „халитоза” стоят различни причини. За щастие, повечето от тях са напълно отстраними.

Витамини

Как да разберем кой витамин ни липсва?

Как да разберем кой витамин ни липсва?

Липсата на витамини се отразява негативно върху целия организъм, но първият и най-ясен индикатор за това са кожата, косата и ноктите. Всяка промяна във вида, структурата и състоянието им е сигнал за недостиг на някой жизненоважен хранителен компонент, отговорен за тяхното здраве. Ето как да разберете кой витамин ви липсва.

Маски

Домашни маски срещу пърхот

Домашни маски срещу пърхот

Всеки, който страда от пърхот знае колко упорит проблем е той. За щастие, съвременната козметична индустрия предлага разнообразие от продуктиза едновременно ефективно лечение за скалпа и укрепваща и заздравяваща грижа за косата. Именно те трябва да се превърнат във ваше основно кредо в борбата с пърхота.

Информация за корпоративни клиенти и инвеститори

Напред

Разгледай неустоимите ни предложения онлайн

 

 

Напред